Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο

Σπιτικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο

0
Διαφήμιση

Yπάρχει ένα συστατικό που απολεπίζει ήπια, ενυδατώνει και είναι πλούσιο σε βιταμίνες! Το έλαιο σε αμύγδαλα παρέχει στο δέρμα βιταμίνες Α και Ε, καταπραΰνει το ξηρό ή ερεθισμένο δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή.

Η προσθήκη χυμό λεμονιού στο μείγμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση ουλές και ακμή, κάνοντας το πρόσωπό σας φρέσκο και καθαρό.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το γάλα περιέχει γαλακτικό οξύ και λίπος βουτύρου, το οποίο ενυδατώνει το δέρμα, γι ‘αυτό προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το γάλα με τουλάχιστον 2 τοις εκατό λίπος.

Μία μια μάσκα-εξπρές για λαμπερό και καθαρό δέρμα, απαιτεί μόνο αυτό το συστατικό και προαιρετικά λίγο χυμό από λεμόνι

Συγκεκριμένα, χρειαζόμαστε:

  • 1/8 φλιτζάνι αλεσμένα αμύγδαλα

  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα ή κρέμα γάλακτος

  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Βάλε σε ένα μπολ τα υλικά και ανακάτεψε το μείγμα. Κάνε μασάζ με το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό σου για 1 μόλις λεπτό.

-Αφαίρεσε το μείγμα με στεγνό βαμβάκι, μέχρι το βαμβάκι να βγει τελείως καθαρό.

Έπειτα, απλώστε το στο πρόσωπο, με φορά από το κέντρο προς το περίγραμμα. Επιμείνετε στις περιοχές που έχετε μακιγιαριστεί, κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την περιττή ποσότητα του ελαίου με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με ανθόνερο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=O3tvr3ba0X4

 

Πηγές: http://www.sheknows.com/beauty-and-style/articles/954601/make-an-almond-lemon-facial-cleanser http://helloglow.co/diy-homemade-anti-aging-daily-cleanser/

Διαφήμιση