Αρχική Επιχειρείν Public: Εγκαίνια νέου καταστήματος και μουσικό διήμερο στο κολωνάκι

Public: Εγκαίνια νέου καταστήματος και μουσικό διήμερο στο κολωνάκι

0
Διαφήμιση

Τα Public, εγκαινιάζουν το νέο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, στο Κολωνάκι. Πρόκειται για ένα χώρο με μοναδική αισθητική και αρχιτεκτονική, συνδυάζοντας την αίγλη της παλιάς Αθήνας με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Στεγάζεται σε ένα αθηναϊκό κτίριο του 1930 στην οδό Σκουφά στο οποίο κυριαρχούν τα αρ ντεκό κάγκελα στη σκάλα και τα βιβλία- βιβλιοθήκη έως ψηλά στο ταβάνι.

Το Public στο Κολωνάκι είναι το 52ο κατάστημα της αλυσίδας στην Ελλάδα και την Κύπρο και αναμένεται να εξελιχθεί σε πόλο έλξης για τους κατοίκους του Κολωνακίου, τους επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς και για όσους επιλέγουν την ιστορική αυτή περιοχή για τις βόλτες τους.

31 Μαρτίου και την 1 Απριλίου

Το διήμερο των εγκαινίων του καταστήματος θα είναι γεμάτο με συναρπαστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ενώ θα γίνουν μοναδικές κληρώσεις δώρων, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι επισκέπτες του καταστήματος.

Την Παρασκευή οι παραγωγοί του Pepper FM θα εκπέμπουν ζωντανά από το Public στο Κολωνάκι ενώ το νεανικό φωνητικό τρίο, R2E, θα εμπλουτίζει τις μελωδίες τους με διασκευές από το χώρο της ροκ, της τζαζ και της ελληνικής ρετρό μουσικής σκηνής.

Το Σάββατο θα είναι επίσης γεμάτο με τις χορευτικές μελωδίες και τους γρήγορους ρυθμούς των παραγωγών του Pepper FM, ενώ η ορχήστρα The Public Street Band θα περιπλανηθεί στους δρόμους του Κολωνακίου, κάνοντας μία κυκλική διαδρομή, με αφετηρία και προορισμό το νέο κατάστημα.

Τους επισκέπτες του νέου καταστήματος θα περιμένουν γλυκά και αλμυρά κεράσματα από το IT catering & το LUKUMΑΔΕΣ καθώς και κλήρωση με πλούσια δώρα!

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του Απριλίου, με ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα καλλιτεχνικών και βιωματικών δράσεων και workshops.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟ Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί για επιδημία ιλαράς στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροΦεστιβάλ Επιστήμης της Αθήνας: «Διαμορφώνοντας το μέλλον μας»