Αρχική Επιστήμη Ενεργειακή Ημερίδα για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων

Ενεργειακή Ημερίδα για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων

0
Διαφήμιση

Η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (Hellenic Association for Energy Economics – www.haee.gr) συνδιοργανώνει ενεργειακή ημερίδα με θέμα: «Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων: Προοπτικές ανάπτυξης για την Ελληνική οικονομία». Μαζί με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και την ΕΔΕΥ (Ελληνική Διαχειριστική Εταιρείας Υδρογονανθράκων Α.Ε. – με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό κράτος) την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30, στο κτήριο του ΕΒΕΑ, αίθ. ΕΡΜΗΣ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι να παρουσιασθούν από εξειδικευμένους, σε κάθε αντικείμενο, ομιλητές, τα οφέλη, για την ευρύτερη περιοχή της Δ. Ελλάδας, που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση των πιθανών κοιτασμάτων, το περιβαλλοντικό πλαίσιο, οι ευρωπαϊκές Οδηγίες και οι απαραίτητες τροποποιήσεις και βελτιώσεις στο θεσμικό πλαίσιο.

Επίσης, ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, και των εμπλεκόμενων φορέων, το ρυθμιστικό πλαίσιο, οι κανόνες ασφαλείας και το φορολογικό καθεστώς γύρω από την εξόρυξη και παραγωγή υδρογονανθράκων στη χώρα μας, καθώς και οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες από διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here