Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Δωρεά εξοπλισμού στο 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά από το Ίδρυμα Ευγενίδου

Δωρεά εξοπλισμού στο 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά από το Ίδρυμα Ευγενίδου

0
Διαφήμιση

Δεκατέσσερεις σύγχρονοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές για το Τμήμα Πληροφορικής καθώς και 3 κιτ ρομποτικής και μηχανήματα για το Τμήμα Ηλεκτρονικής, παραδόθηκαν επίσημα από το Ίδρυμα Ευγενίδου στο 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες εκατοντάδων μαθητών και η διδασκαλία να γίνεται με τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό.

Η παρούσα δωρεά εξοπλισμού στο 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά, έφτασε τις 40.000 Ευρώ και πραγματοποιήθηκε μετά από αίτηση του Κέντρου.

Το 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά είναι μια εκπαιδευτική μονάδα της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και εξυπηρετεί στα εργαστήρια και στις δομές του τα Επαγγελματικά Λύκεια της Νίκαιας και έν μέρει το ΙΕΚ Νίκαιας.

Στην επίσημη τελετή παράδοση της δωρεάς, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 παραβρέθηκαν εκ μέρους του Ιδρύματος Ευγενίδου το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και Σύμβουλος Εκδόσεων του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Κωνσταντίνος Μανάφης, εκ μέρους του Εργαστηριακού Κέντρου ο Διευθυντής του κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης, ο κ. Θεόδωρος Καρατζής, διδάσκοντες, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Νίκαιας.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου, πιστό στους σκοπούς που έθεσε ο Ιδρυτής του, ο Εθνικός Ευεργέτης Ευγένιος Ευγενίδης, συμβάλλει για περισσότερα από 60 χρόνια στην επιστημονική, τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση των νέων.

Διαφήμιση