Αρχική Περιβάλλον Άκρως εντυπωσιακό Street View στα άδυτα του ηφαιστείου Μαρούμ προσφέρει η Google!

Άκρως εντυπωσιακό Street View στα άδυτα του ηφαιστείου Μαρούμ προσφέρει η Google!

0
Διαφήμιση

Τη δυνατότητα περιήγησης μέσω Google Steet View στο ηφαίστειο Μαρούμ, μία από τις μεγαλύτερες λίμνες λάβας στον κόσμο, στα νησιά του συμπλέγματος Βανουάτου, μετά τη τις συγκλονιστικές λήψεις του θαύματος της φύσης, προσφέρει η Google.

Πρόκειται για ένα αρχιπέλαγος 80 μικροσκοπικών νησιών, γεμάτα πλούσια βλάστηση, ζούγκλες, παρθένες παραλίες με μαύρη άμμο και εννέα ηφαίστεια.

Για να καταγραφούν οι λήψεις αυτού του θαύματος της φύσης, η Google συνεργάστηκε με τους Geoff Mackley και Chris Horsly, που είναι εξειδικευμένοι εξερευνητές. «Καταδύθηκαν» 400 μέτρα στον κρατήρα του Μαρούμ με το Street View Trekker και συνέλεξαν φωτογραφίες 360 μοιρών από το ηφαίστειο, τη λίμνη λάβας αλλά και του γενικότερου τοπίου.

Με το Street View μπορεί κάποιος να περιπλανηθεί στους δρόμους 81 χωρών και να επισκεφθεί ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα σε όλον τον κόσμο, όπως το Εθνικό Πάρκο Samburu στην Κένυα, το Grand Canyon ή τα Great Walks στη Νέα Ζηλανδία.

Σήμερα, για πρώτη φορά, το Street View πηγαίνει κάτω από την επιφάνεια της γης.

ifaistio

Ο Geoff Mackley, εξερευνητής, δήλωσε για την εμπειρία του: «Συνειδητοποίησα πόσο ασήμαντοι είναι οι άνθρωποι όταν βρέθηκα δίπλα σε αυτήν την τεράστια λίμνη λάβας που βράζει».

Με το Street View μπορείτε να περιπλανηθείτε στους δρόμους 81 χωρών και να επισκεφθείτε ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο, όπως το Εθνικό Πάρκο Samburu στην Κένυα, το Grand Canyon, ή τα Great Walks στην Νέα Ζηλανδία.

Σήμερα, για πρώτη φορά, το Street View πηγαίνει κάτω από την επιφάνεια της γης, κυριολεκτικά στην καρδιά της. Απολαύστε την εξερεύνηση του κρατήρα Marum και του χωριού Endu του Vanuatu στο Ambrym.

 

Πηγές: http://mashable.com/2017/03/15/google-maps-volcano-vanuatu/#bC_kIFr8J5q3 https://www.itbnews.info/2017/03/google-maps-can-now-take-you-deep-inside-this-fiery-volcano/ http://news–site.com/2017/03/15/google-street-view-now-lets-you-go-inside-an-active-volcano-goog/

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here