Αρχική Καταστροφές Ένταση σε συλλαλητήριο για τα σκουπίδια στη Ζάκυνθο – Δείτε το βίντεο...

Ένταση σε συλλαλητήριο για τα σκουπίδια στη Ζάκυνθο – Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια

0
Διαφήμιση

Διαμαρτυρία για τη δραματική κατάσταση με τους τόνους σκουπιδιών στους δρόμους πραγματοποίησαν φορείς και απλοί πολίτες της Ζακύνθου, σήμερα στην πλατεία Σολωμού, έξω από το Δημαρχείο Ζακύνθου.

Εκατοντάδες Ζακυνθινοί, διαδήλωσαν ειρηνικά, απαιτώντας άμεση λύση και αποκομιδή των απορριμμάτων εδώ και τώρα. Κεντρικό σύνθημα των παρευρισκομένων ήταν «δεν πάει άλλο» ενώ στις ομιλίες τους μέλη των παραγωγικών φορέων της Ζάκυνθου, κατήγγειλαν την ολιγωρία, αλλά και την αδυναμία όλων των αιρετών και των αρμοδίων για την εξεύρεση λύσης αφού ολοένα και χειρότερα γίνονται τα πράγματα με τα σκουπίδια σε ολόκληρο το νησί.

SKOUPIDIA1

Ακόμα έθεσαν θέμα της δημόσιας υγιεινής και εξέφρασαν τους φόβους τους για την νέα τουριστική περίοδο.

Στην συνέχεια το συντονιστική επιτροπή έθεσε στις δημόσιες αρχές του τόπου δύο αίτημα. Πιο αναλυτικά ζητείται, «η άμεση έναρξη δημόσιου διαλόγου με τον ίδιο το δήμαρχο που φαίνεται πως οι ενέργειες και τα λεγόμενά του εντείνουν την αγανάκτηση και την οργή της κοινωνίας.

Ζητούν από τον κ. Κολοκοτσά να ορίσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη μόνιμη και την ενδιάμεση φάση. Το δεύτερο αίτημα είναι να γίνει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτων πριν να είναι αργά για τη Δημόσια Υγεία».

 

Τη στιγμή που το συλλαλητήριο έφθανε στο τέλος του, όπως μεταδίδει το ermisnews.gr, μια ομάδα θερμόαιμων νεαρών έκανε την εμφάνιση της σπάζοντας την γυάλινη πόρτα του Δημαρχείου Ζακύνθου, η οποία από το πρωί ήταν κλειδωμένη.

https://www.youtube.com/watch?v=yhWt6yFNfkI

Διαφήμιση