Αρχική Περιβάλλον Λουλούδια που «φωσφορίζουν»!

Λουλούδια που «φωσφορίζουν»!

0
Διαφήμιση

Τα λουλούδια και τα φυτά είναι πανέμορφα. Αρέσουν τα λουλούδια. Πολύ. Τα λουλούδια στις φωτογραφίες του Craig Burrows είναι, όμως, πιο όμορφα. Είναι «φωσφορίζοντα»!

Ο 28χρονος φωτογράφος από την νότια Καλιφόρνια χρησιμοποιεί έναν τύπο φωτογράφισης που λέγεται UNIV. Όπου UNIV ίσον με «ultraviolet-induced visible fluorescense». Τυπικά, η υπεριώδης ακτινοβολία αφαιρείται από τον φακό της φωτογραφικής μηχανής.

Ωστόσο, ο ευφάνταστος Καλιφορνέζος φωτογράφος φωτογραφίζει με ένα LED 365 nm, το φως του οποίου περνά μέσα από ένα φίλτρο για να δώσει μόνον υπεριώδη και υπέρυθρο φως.

Οι φωτογραφίες του Burrows απορροφούν αυτό το υπεριώδες φως και δίνουν ορατό φως σε διαφορετικά μήκη κύματος, γεγονός που του επιτρέπει να συλλάβει πολύ πιο ζωηρά χρώματα από αυτά που βλέπουμε συνήθως.

Για την ώρα, ο Craig περιορίζεται στο να φωτογραφίζει λουλούδια. Ένα λουλούδι, ένα άλλο λουλούδι. Αλλά σύντομα, θα ξεκινήσει να φωτογραφίζει κήπους, ξέφωτα στο δάσος, θερμοκήπια. Αρέσουν πολύ στη στήλη τα λουλούδια που δίνει ο φακός του Graig Burrows.

 

 

Πηγές: ΑΜΠΕ, http://www.thisiscolossal.com/2017/01/glowing-flowers/

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here