Αρχική Καταστροφές Συνεχίζει τη δράση του ο άγνωστος εκτελεστής ελαφιών στη Ρόδο

Συνεχίζει τη δράση του ο άγνωστος εκτελεστής ελαφιών στη Ρόδο

0
Πηγή: rodiaki.gr
Διαφήμιση

Περισσότερα από 20 ελάφια έχει εξοντώσει άγνωστος στη δασική περιοχή του Άνω Καλαμώνα κοντά στο χωριό Μαριτσά στη Ρόδο. Τα ελάφια έχουν πληγεί με πυροβόλο όπλο, ενώ ο δράστης επικηρύχτηκε με το ποσό των 5.000 ευρώ από τον Κυνηγετικό Σύλλογο.

Τα δύο από τα ελαφάκια βρέθηκαν σκοτωμένα τα ξημερώματα της Τρίτης και μάλιστα πυροβολήθηκαν με μια σφαίρα στην καρωτίδα μόλις λίγες δεκάδες μέτρα από την κεντρική πύλη στρατιωτικού φυλακίου που βρίσκεται στην περιοχή του Άνω Καλαμώνα.

Η διαπίστωση της χρήσης πυροβόλου όπλου από τους θηροφύλακες την οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει και η πρώτη έρευνα του ιατροδικαστή, φανερώνει ότι η υπόθεση δεν είναι ούτε απλή, αλλά ούτε και τα περιστατικά τυχαία.

Τα στοιχεία φανερώνουν ότι πρόκειται περί ατόμου αποφασισμένου και αδίστακτου, ο οποίος κινείται με σχέδιο στην ευρύτερη περιοχή, εξολοθρεύοντας αποκλειστικά και μόνο ελάφια.

Επίσης αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη που έγινε παρουσία του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νίκου Θεοδωρίδη, να ενημερωθεί αναλυτικά ο εισαγγελέας και να ζητηθεί η άμεση συνδρομή των έμπειρων αστυνομικών που διαθέτει η υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, έτσι ώστε να ανοίξει μεγάλη έρευνα η οποία θα οδηγήσει στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Αναμένεται να ζητηθεί και η συνδρομή του στρατού καθώς και η αξιοποίηση καμερών ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.

Επίσης, λόγω της διάστασης και της σοβαρότητας του θέματος ο δράστης επικηρύχτηκε με το ποσό των 5.000 ευρώ από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου. Το ποσό αυτό, όπως ανακοινώθηκε, θα δοθεί σε όποιον δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες στη Θηροφυλακή, οι οποίες θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Διαβάστε επίσης: Νεκρά από κυνηγετικό όπλο 14 ελάφια στη Ρόδο

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here