Αρχική Επιχειρείν Επιτυχής η Πρώτη Συνάντηση του Οικοσυστήματος της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

Επιτυχής η Πρώτη Συνάντηση του Οικοσυστήματος της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

0
Διαφήμιση

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αισιόδοξα μηνύματα πραγματοποιήθηκε το πρώτο φεστιβάλ νεοφυούς επιχειρηματικότητας GR Bossible, που διοργάνωσε η Skywalker.gr στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.

Κόσμος από το ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής συμμετείχαν στο συνέδριο που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του φεστιβάλ υπό τον τίτλο: «Ο αξιακός επαναπροσδιορισμός της ελληνικής επιχειρηματικότητας».

Το μήνυμα σαφές: Παρ’ όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον οι νέοι θέλουν να επιχειρήσουν και να καινοτομήσουν. Η κρίση έφερε στη χώρα μας νέα δεδομένα, ανέτρεψε χρόνιες και παγιωμένες αντιλήψεις αρνητικά διακείμενες απέναντι στο επιχειρείν και έδωσε στη δράση και στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ρόλο πρωταγωνιστικό. 

Επίσης, μεγάλη επιτυχία σημείωσε επίσης η τελετή απονομής των βραβείων και των τιμητικών διακρίσεων του Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GR Bossible.

Ειδικότερα, απονεμήθηκαν:

Το Αργυρό Βραβείο Βιωσιμότητας από τον κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλο στην εταιρεία Messinian Hub, στον κ. Νίκο Καδόγλου, COO και Co Founder της Mesinnian Hub Herbal.

Το Βραβείο Ρεαλιστικού Business Plan από τον Ορέστη Ματσούκα στην εταιρεία Isostevia, στον κ. Αντώνη Παναγώτα, CEO της Isostevia.

Το Χρυσό Βραβείο Κοινωνικού Προσανατολισμού από τον κ. Γεώργιο Μέγα στην εταιρεία Ingredio, το οποίο παρέλαβαν η κα Ζωή Κούρνια, President της Ingredio και ο κ. Αναξαγόρας Φωτόπουλος, Co Founder της Ingredio.

Το Αργυρό Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής από την κα Ιωάννα Μίχου, HR Director της Skywaker.gr, στην εταιρεία Fraud Line, το οποίο παρέλαβε ο κ. Βασίλης Σταματόπουλος, Συνιδρυτής Fraud Line.

Το Χρυσό Βραβείο Παράδοσης απένειμε η κα Ιωάννα Μίχου, HR Director της Skywaker.gr στην εταιρεία Greeking.me, το οποίο παρέλαβε ο κ. Νίκος Θεοδωρής, Co Founder και CEO της εταιρείας.

Τα βραβεία στην κατηγορία της Καινοτομίας απένειμε η κα Μαίρη Κατσαπρίνη, Event Marketing Director της Skywalker.gr, στις εταιρείες:

Doggo – Αργυρό Βραβείο, το οποίο παρέλαβε ο κύριος Κώστας Πλακάκης, City Manager Αθήνας του Doggo.

Ingredio – Αργυρό Βραβείο, το οποίο παρέλαβαν η κα Ζωή Κούρνια, President της Ingredio, και ο κ. Αναξαγόρας Φωτόπουλος, Cofounder της Ingredio.

Messinian Hub – Αργυρό Βραβείο, το οποίο παρέλαβε ο κ. Νικόλαος Καδόγλου, COO, Cofounder της Messinian Hub.

Georing – Χάλκινο Βραβείο, το οποίο παρέλαβε ο κ. Χαράλαμπος Κοσμάς, Διευθυντής της Georing.

Tripinview – Αργυρό Βραβείο, το οποίο παρέλαβε ο κ. Αχιλλέας Χατζηνίκος, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Geotag Aeroview. 

Owiwi – Χρυσό Βραβείο, το οποίο παρέλαβαν ο κ. Ηλίας Βαρθολομαίος, CEO και Co Founder της Owiwi και η κα Αθηνά Ντόβα COO και Co Founder.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.bossible.gr

Διαφήμιση