Αρχική Επιστήμη Εκπαιδευτική ρομποτική στο νέο κατάστημα της COSMOTE στο The Mall Athens

Εκπαιδευτική ρομποτική στο νέο κατάστημα της COSMOTE στο The Mall Athens

0
Διαφήμιση

 

Το νέο κατάστημα COSMOTE στο The Mall Athens, προσέλκυσε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, κατά το διήμερο ενημέρωσης για τους πανελλήνιους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά, που διοργάνωσαν ο WRO Hellas και η COSMOTE.

 

Ειδικά διαμορφωμένες πίστες με ρομποτάκια και λογισμικό προγραμματισμού με θέματα από διαγωνισμούς ρομποτικής είχαν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία του καταστήματος.

 

Σε κάθε πίστα βρίσκονταν μέλη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας, WRO Hellas και της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας εκπαιδευτικής ρομποτικής.

 

Οι ειδικοί έθεταν τα ρομπότ σε λειτουργία, ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους για τους πανελλήνιους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και απαντούσαν σε ερωτήσεις του κοινού.

 

Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί είναι μία από τις δράσεις του WRO Hellas για τη διάδοση και καθιέρωση της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Υλοποιούνται με τη στήριξη της COSMOTE, στρατηγικού συνεργάτη του WRO Hellas, και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Οι φετινοί διαγωνισμοί είναι:

 

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού με θέμα «Οχήματα και μεταφορές του αύριο».

 

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Γυμνασίου με θέμα «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

 

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Λυκείου με θέμα «Πράσινη Ενέργεια & Επιχειρηματικότητα».

 

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 28/02/17 στην ιστοσελίδα www.wrohellas.gr.

 

 

 

Διαφήμιση