Αρχική Καινοτομία «Δικτυωμένα» ρούχα έρχονται στην αγορά!

«Δικτυωμένα» ρούχα έρχονται στην αγορά!

0
Διαφήμιση

 

Όταν ταξιδεύουμε, θέλουμε να νιώθουμε άνετα, να μην κρυώνουμε και να έχουμε χώρο για όλα τα απαραίτητα πράγματά μας. Το Scottevest Hoodie δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό!

 

Πρόκειται για ένα άνετο φούτερ με κρυφές… χάρες ειδικά για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

 

Το μυστικό του κρύβεται στις 10 ειδικά σχεδιασμένες εσωτερικές τσέπες του για τη φιλοξενία των ηλεκτρονικών συσκευών, των γυαλιών, των κλειδιών και άλλων μικροαντικειμένων που συνοδεύουν το κάθε μας βήμα.

 

Η ζεστή του βαμβακερή-πολυεστερική του σύνθεση αντιστέκεται στο τσαλάκωμα, ενώ ο σχεδιασμός του φούτερ είναι τέτοιος ώστε να στρώνει σωστά και να αποτρέπει πόνους στη μέση και στον αυχένα, παρά το «φορτωμένο» βάρος του προς τα εμπρός.

 

Το Scottevest διατίθεται και σε γυναικείο, ενώ η τιμή του σκαρφαλώνει στα 80 δολάρια – δηλαδή περίπου 75 ευρώ.

 

Οι εκδρομείς που θα καταφέρουν πάλι να βρεθούν στο βουνό, στα χιόνια και στο κρύο, σίγουρα θα χρειαστούν έναν ζεστό σκούφο.

 

To Pom Pom Hat από τη MyDeal υπόσχεται πέρα από ζεστασιά στο κεφάλι του κατόχου του να φέρει και μουσική στα αφτιά του!

 

Το μυστικό κρύβεται σε μια Bluetooth συσκευή που βρίσκεται ενσωματωμένη στον σκούφο και επικοινωνεί με smartphone, καταργώντας τα ενοχλητικά καλώδια.

 

Η ενσωματωμένη μπαταρία προσφέρει διάρκεια ζωής 5-6 ωρών, ενώ αφού η συσκευή αφαιρεθεί, ο «δικτυωμένος» σκούφος με τιμή 37 δολάρια – δηλαδή περίπου 35 ευρώ – μπορεί να πλυθεί κανονικά στο πλυντήριο.

 

 

 

Πηγή: http://www.latimes.com/travel/la-tr-gear-gifts-20161204-story.html,  http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2498368,00.asp,  tovima

 

 

 

Διαφήμιση