Αρχική Ανακύκλωση 200 νέοι μπλε κάδοι στο δίκτυο ανακύκλωσης του Ηρακλείου Κρήτης

200 νέοι μπλε κάδοι στο δίκτυο ανακύκλωσης του Ηρακλείου Κρήτης

0

Με την κίνηση αυτή, σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, συνεχίζεται η εφαρμογή του βραχυπρόθεσμου σχεδιασμού της με σκοπό την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων, την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Μάλιστα, βρίσκεται σε εξέλιξη και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων και ενεργειών προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, όπως η προμήθεια και διανομή οικιακών κομποστοποιητών, η τοποθέτηση νέων μπλε κωδωνών συλλογής γυαλιού, η θέσπιση κινήτρων προς τις επιχειρήσεις για αύξηση των ποσοτήτων ανακύκλωσης, η υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης στα σχολεία, δράσεις για περιορισμό της χρήσης πλαστικών συσκευασιών και τσαντών, καθώς και η προσθήκη κίτρινων κάδων ανακύκλωσης χαρτιού.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης, Καθαριότητας και Πρασίνου, Χάρης Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αύξηση του ανακυκλώσιμου υλικού στο Δήμο μας και με ικανοποίηση βλέπουμε ό,τι οι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται στην προσπάθεια.

Τους αξίζουν πολλά μπράβο γι’ αυτό. Θα ήθελα με την ευκαιρία, εκτός από τα στελέχη της Ελληνικής Εταιρίας Ανακύκλωσης, να ευχαριστήσω και το σύνολο του προσωπικού της υπηρεσίας μας για την άριστη συνεργασία μας και τη δυνατότητα που μας δίνουν να έχουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here