Αρχική Τουρισμός To Mystique κορυφαίο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

To Mystique κορυφαίο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

0

Το ξενοδοχείο Mystique στη Σαντορίνη λαμβάνει διαρκώς θαυμαστές διακρίσεις και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Οι πιο πρόσφατες διακρίσεις του αφορούν στην κατάταξή του στις λίστες καταξιωμένων εκδόσεων, όπως το Condé Nast Traveler και το US News & World Report Travel με τα κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (Νοέμβριος, 2016) – Οι αναγνώστες του Condé Nast Traveller ψήφισαν το Mystique, a Luxury Collection Hotel, ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία Ελλάδας και Τουρκίας στα βραβεία αναγνωστών Readers’ Choice Awards 2016. To Mystique βρίσκεται επίσης στη λίστα του US News & World Report Travel με τα 15 Καλύτερα Ξενοδοχεία της Ελλάδας.

(Στα παρακάτω links μπορείτε να διαβάσετε τα σχετκά άρθρα του Condé Nast Traveler και US News)

Ένα ξενοδοχείο χτισμένο στην άκρη των συνταρακτικών βράχων της Σαντορίνης έχει ένα δυνατό πλεονέκτημα εξ αρχής: Η θέση του από μόνη της είναι μοναδική και σε κάνει να σταματήσεις και να τη θαυμάσεις. Το υπέροχο Mystique, ευτυχώς, δεν έχει πολλά να ζηλέψει από την εκπληκτική αυτή τοποθεσία και θέα,” γράφει το Conde Nast Traveler για το Μystique.

Ενώ το US News & World Report Travel περιγράφει τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για την ανάδειξη των καλύτερων ξενοδοχείων παγκοσμίως “Τα κορυφαία ξενοδοχεία βαθμολογούνται με βάση την ανάλυση των βραβείων που έχουν λάβει, των συστάσεων από ειδικούς του χώρου αλλά και της βαθμολόγησης τους από τους επισκέπτες.”

Το ξενοδοχείο Mystique αποτελεί παγκοσμίου φήμης προορισμό μεταξύ των νεόνυμφων και των αιώνια ρομαντικών και διακρίνεται για τις χαρακτηριστικές καμπύλες του, έμπνευση, η οποία προέρχεται από την αυθεντική αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, ενώ αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο στην απότομη πλαγιά της Καλντέρας της Οίας.

Το Mystique συνδυάζει αριστοτεχνικά την κομψότητα, την παράδοση, τις υπηρεσίες πολυτέλειας, την χαλάρωση και το θρυλικό σκηνικό της Σαντορίνης.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here