Αρχική Ειδήσεις Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το MILKO Τουρνουά 3X3

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το MILKO Τουρνουά 3X3

0
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα μέσα Νοεμβρίου το MILKO Τουρνουά 3×3 για το 2016 έχοντας προσφέρει την απόλυτη μπασκετική εμπειρία σε παιδιά και νέους!

Με τις συμμετοχές να αγγίζουν τις 10.000 παιδιά, η ξεχωριστή αυτή γιορτή του μπάσκετ, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Milko, ταξίδεψε σε 30 περιοχές της Ελλάδας, από μικρά χωριά μέχρι και πολυσύχναστα σημεία της πρωτεύουσας, στο πλαίσιο συμπλήρωσης των 30 χρόνων παρουσίας του MILKO στην ελληνική αγορά.

Το MILKO Τουρνουά 3×3 έχει ως βασικό στόχο να κινητοποιήσει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ, να αγωνιστούν και να υιοθετήσουν έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής.

Στα πλαίσια του MILKO Τουρνουά 3×3, αναδείχτηκαν μέσα από τους νικητές 30 μεγάλοι τυχεροί που κέρδισαν δωροεπιταγές αθλητικών ειδών, συμμετοχές σε κορυφαία Basketball Camps της Ελλάδας και αξιολογήσεις για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο μπάσκετ από τον καταξιωμένο Ομοσπονδιακό προπονητή, κύριο Κωνσταντίνο Μίσσα, τεχνικό σύμβουλο των εθνικών ομάδων των ανδρών και Καθηγητή στη σχολή της FIBA EUROPE (F.E.C.C.).

Διαφήμιση