Αρχική Ειδήσεις Νέα Υπηρεσία Vodafone Replace, για Δωρεάν Αντικατάσταση Συσκευής σε 24 ώρες

Νέα Υπηρεσία Vodafone Replace, για Δωρεάν Αντικατάσταση Συσκευής σε 24 ώρες

0
Διαφήμιση

Η Vodafone παρουσιάζει τη νέα, αποκλειστική υπηρεσία Vodafone Replace με την οποία παρέχει εντελώς δωρεάν αντικατάσταση συσκευής, με κάθε νέα αγορά Vodafone Smartphone ή Vodafone Smart Tablet, εντός 24 ωρών.

Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία για την ελληνική αγορά παρέχεται από τη Vodafone σε συνεργασία με την AIG. Έχει διάρκεια δύο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής και καλύπτει περιπτώσεις όπως κλοπή, σπάσιμο, πυρκαγιά, αλλά και ζημιές από επαφή με άμμο ή νερό και αυξομείωση τάσης ρεύματος.

Επιπλέον, η υπηρεσία Vodafone Replace προσφέρεται Δωρεάν και με κάθε αγορά iPhone 7 & 7 Plus που πραγματοποιήθηκε από τις 23/09 και έως τις 10/12 και παρέχει άμεση αντικατάσταση συσκευής με μία ίδια.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης της συσκευής είναι να επικοινωνήσει απευθείας με το Κέντρο Αποζημιώσεων της ΑΙG, χωρίς χρέωση και η AIG θα τον καθοδηγήσει, ώστε να παραλάβει άμεσα και από όπου επιλέξει, μία ανακατασκευασμένη συσκευή.

Παράλληλα, με την υπηρεσία Vodafone Replace, σε περιπτώσεις κλοπής οι πελάτες καλύπτονται από χρεώσεις και έξοδα (κλήσεις, sms, data), έως το ποσό των € 250 που υπέστη ο ιδιοκτήτης της συσκευής.

Τα καταστήματα Vodafone, στηρίζουν κάθε ανάγκη των πελατών για επικοινωνία με ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα και παράλληλα, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης μέσα από πρωτοποριακές λύσεις. Η υπηρεσία Vodafone Replace έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από υπηρεσίες με σκοπό μία ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία για τον πελάτη.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/replace

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here