Αρχική Ειδήσεις Επιτυχές το συνέδριο Cyber Security & Business Continuity Executive Meeting

Επιτυχές το συνέδριο Cyber Security & Business Continuity Executive Meeting

0
Διαφήμιση

Η κατάλληλη τοποθέτηση της εταιρικής στρατηγικής στο θέμα του Cybersecurity, μπορεί σήμερα να αποτελέσει τείχος προστασίας για τη φήμη, το brand, τη βιωσιμότητας και τη μελλοντική κερδοφορία μίας επιχείρησης.

Αυτό ήταν ένα από τα συμπεράσματα στο συνέδριο “Cyber Security & Business Continuity Executive Meeting”, το οποίο διοργανώθηκε από τη Vodafone σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο συνεργάτη της, την εταιρεία Cyber Rescue.

Το κοινό του συνεδρίου αποτελούνταν από CEO και ανώτατα στελέχη εταιρειών που θα κληθούν δυνητικά να ηγηθούν της ανάκαμψης των οργανισμών τους μετά από μια κυβερνοεπίθεση.

Στο συνέδριο παρέστησαν και μίλησαν ειδικοί από το χώρο της αντιμετώπισης του κυβερνοεγκλήματος (ΕΛΑΣ), των στρατηγικών διαχείρισης και της επιχειρησιακής συνέχειας, αλλά και ευρωπαϊκών οργανισμών όπως ο ENISA, παρουσιάζοντας πραγματικά γεγονότα καθώς και βέλτιστες διεθνείς πρακτικές.

Όπως αναδείχθηκε στο συνέδριο, το θέμα της κυβερνοασφάλειας είναι εξαιρετικά σημαντικό και επίκαιρο για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς η σωστή αντιμετώπισή του εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την επιχειρησιακή συνέχεια και λειτουργία μιας εταιρείας και ενός οργανισμού.

 

 

 

Διαφήμιση