Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Χρυσή διάκριση της Vodafone στα Mobile Excellence Awards’16

Χρυσή διάκριση της Vodafone στα Mobile Excellence Awards’16

0
Διαφήμιση

Η Vodafone απέσπασε την κορυφαία διάκριση (Gold Award) στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards 2016 που διοργάνωσε η Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η χρυσή διάκριση απονεμήθηκε για την κατηγορία “Family & Children Mobile Applications” για τις εφαρμογές Secure Net και SafeBeep.

Με την βράβευση αυτή αναδεικνύεται η συνολική στρατηγική της Vodafone για την «Ασφαλή Οικογένεια», μέσα από την υπηρεσία Vodafone Secure Net και την εφαρμογή SafeBeep που προσφέρουν online και προστασία μέσω κινητού αντίστοιχα, στα μέλη της οικογένειας.

Η υπηρεσία Vodafone Secure Net παρέχει online προστασία στους συνδρομητές της και τις οικογένειές τους κατά την πρόσβασή τους στο διαδίκτυο, από κακόβουλα αρχεία και επιβλαβείς ιστοσελίδες και ταυτόχρονα προσφέρει την δυνατότητα γονικού ελέγχου στη συσκευή των παιδιών.

Παράλληλα, η πρωτοποριακή εφαρμογή SafeBeep, που λανσαρίστηκε από την Vodafone και αναπτύχθηκε από την Ιnnovative Applications, λειτουργεί ως προσωπικός συναγερμός για όσους επιθυμούν να προστατεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να έχουν διαρκή ενημέρωση σε περίπτωση που αυτά βρεθούν σε κατάσταση κινδύνου.

Η Vodafone είναι η μοναδική εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που, ήδη από το 2005 έχει αναπτύξει υπηρεσίες που παρέχουν στους γονείς την δυνατότητα να καθορίσουν, σε συνεργασία με το παιδί τους, τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιεί υπεύθυνα τις κινητές συσκευές, αλλά και με ασφάλεια το διαδίκτυο.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Vodafone δεν σταματάει να σκέφτεται νέους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι γονείς και τα παιδιά τους να απολαμβάνουν τα οφέλη της τεχνολογίας χωρίς κινδύνους και προσφέρει στους συνδρομητές της πρωτοποριακά προϊόντα και εφαρμογές που, όχι μόνο εξασφαλίζουν ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, αλλά και λειτουργούν ως «φύλακας-άγγελος» κρατώντας τους ενήμερους κάθε στιγμή για την ασφάλεια των ανθρώπων που αγαπούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε vodafone.gr/portal/securenet & vodafone.gr/portal/safebeep

Διαφήμιση