Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Το βραβείο Best City Awards 2016 απονεμήθηκε στον Δήμο Χερσονήσου

Το βραβείο Best City Awards 2016 απονεμήθηκε στον Δήμο Χερσονήσου

0
Διαφήμιση

Οι βέλτιστες πρακτικές που καθιστούν τις πόλεις ευφυείς καθώς και τα καινοτόμα έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στις πόλεις από διάφορους δήμους, επιχειρήσεις και οργανισμούς αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν από τον Οργανισμό Επικοινωνία Boussias Communications στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Ο Δήμος Χερσονήσου, που εκπροσωπήθηκε στην προαναφερθείσα Τελετή Απονομής από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Απασχόλησης Κο Ευθύμιο Μουντράκη, τιμήθηκε για την ίδρυση του Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού – DMO με το Βραβείο Bronze στον ‘Πυλώνα Α – Liveable City’, στην κατηγορία Τουρισμός.

Οι κατηγορίες που βρίσκονται στην συγκεκριμένη ενότητα αναγνωρίζουν τον σχεδιασμό, την καινοτομία και τις τεχνολογίες που αναπτύσσονται ή εφαρμόζονται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και επισκεπτών μιας πόλης, καθώς και της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξής της.

Η σύσταση του DMO του Δήμου Χερσονήσου και η εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου για τον τουρισμό στοχεύουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Χερσονήσου μέσα από την υλοποίηση ενός πλάνου βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, διαχείρισης και προβολής της περιοχής.

Καθώς και στην ανάπτυξη υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τον ιδιωτικό τομέα και συμβολή στην προσαρμογή των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων του προορισμού του Δήμου Χερσονήσου στις σύγχρονες εξελίξεις και στις απαιτήσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς μέσα από τη λειτουργία τοπικού οργανισμού διαχείρισης προορισμού.

Διαφήμιση