Αρχική Ειδήσεις Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ: «Νεύτων: Η Δύναμη του Θεού» – Δείτε το βίντεο

Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ: «Νεύτων: Η Δύναμη του Θεού» – Δείτε το βίντεο

0
Διαφήμιση

Το Ίδρυμα Ευγενίδου σας προσκαλεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 στην επίσημη παρουσίαση της νέας του παραγωγής «Νεύτων: Η Δύναμη του Θεού», ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην ζωή και το έργο του σπουδαίου διανοητή Ισαάκ Νεύτωνα.

Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές (ώρες 18:30 και 20:00). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, απαραίτητα είναι όμως τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα αρχίσει στις 18:00 της ίδιας ημέρας από το ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου και έως εξαντλήσεως των διαθεσίμων θέσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα ή/και χειλεανάγνωσης κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο: 6936177143, στο fax: 2109417514 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: arnellou@eef.edu.gr. Οι σκύλοι-οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι.

Tο ντοκιμαντέρ προτείνεται για παιδιά ηλικίας 14 ετών και άνω, καθώς και για ενήλικες.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου ολοκληρώνει την αφήγηση της Επιστημονικής Επανάστασης με την τρίτη του παραγωγή, ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Σερ Ισαάκ Νεύτωνα.

Οι πολιτικές και κοινωνικές διαμάχες της εποχής, η ίδρυση της Βασιλικής Εταιρείας, οι διαρκείς αλλαγές στην πολιτική εξουσία και οι ιδιαιτερότητες της προσωπικότητας του Νεύτωνα προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εικόνα των συνθηκών που οδήγησαν στην ανάδυση του έργου του.

Περισσότερες πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ:

www.eef.edu.gr

https://www.facebook.com/newtontheforceofgod/

Διαφήμιση