Αρχική Ειδήσεις Οι τροφές που θα κάνουν τα δόντια σας λευκότερα

Οι τροφές που θα κάνουν τα δόντια σας λευκότερα

0
Διαφήμιση

Λευκό χαμόγελο. Χαρίζει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, λάμψη και φως στο πρόσωπο. Μπορεί να γίνει λευκότερο με φυσικούς τρόπους, με τροφές που δίνουν ευεξία και γεμίζουν τον οργανισμό ενέργεια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Πράσινο τσάι: Πέρα από τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, περιέχει πολυφαινόλες που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των οξέων και των βακτηρίων του στόματος. Οι τανίνες που περιέχει ευνοούν την λευκότητα.

Τυρί: Περιέχει ασβέστιο και φώσφορο που βοηθούν στην αναδόμηση του σμάλτου. Το τυρί αυξάνει το PH του στόματος, μειώνοντας τις πιθανότητες αποχρωματισμού.

Φράουλες: Πολτοποιήστε μια φράουλα, απλώστε την στα δόντια σας. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Η φράουλα με το μαλικό οξύ που περιέχει λευκαίνει τα δόντια, απομακρύνοντας τις χρωστικές ουσίες.

Μήλο: Το μήλο είναι ιδιαίτερα θρεπτικό, καθώς περιέχει αρκετές φυτικές ίνες (3-5γρ), είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Περιέχει ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, κάλιο, βιταμίνη C, βιταμίνη A, φολικό οξύ, βιοτίνη και μηλικό οξύ. Το μηλικό οξύ έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει ελαφρώς το λευκό των δοντιών.

Σολωμός: Μια πολύτιμη τροφή με τεράστια διατροφική αξία και ευεργετικές ιδιότητες για ένα υγιές δέρμα, ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και μια γερή καρδιά. Αποτελεί το ‘Α’ και το ‘Ω-3’ της διατροφής, καθώς είναι μια από τις καλύτερες πηγές των απαραίτητων για τον οργανισμό, ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που δημιουργούν μια φυσική ασπίδα προστασίας. Ο σολωμός ενισχύει το σμάλτο που κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά.

 

Πηγή: bovary

Διαφήμιση