Αρχική Τεχνολογία Νέα Λύση E-Band Για Ασύρματη Διασύνδεση Επιχειρήσεων από την Intracom Telecom

Νέα Λύση E-Band Για Ασύρματη Διασύνδεση Επιχειρήσεων από την Intracom Telecom

0
Διαφήμιση

Την επέκταση του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της τεχνολογίας υπέρ-υψηλής χωρητικότητας E-Band (71-76 GHz) με την προσθήκη του UltraLink™-BX70, ενός ραδιοσυστήματος το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες της αγοράς σε γενικές υπηρεσίες ασύρματης διασύνδεσης και διασύνδεσης επιχειρήσεων, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων.

Η εταιρία θα παρουσιάσει τη λύση της κατά τη διάρκεια της έκθεσης “GITEX Technology Week” (16-20 Οκτωβρίου, Ντουμπάι).

Το UltraLink™-BX70 ενσωματώνει χαρακτηριστικά χρονικής πολυπλεξίας (TDD) Ethernet σε μια μονάδα μικρών διαστάσεων, εξολοκλήρου εξωτερικής εγκατάστασης, λειτουργώντας στις συχνότητες 71-76 GHz (E-Band) και υλοποιώντας ασύρματες ζεύξεις σημείου προς σημείο με ταχύτητες που υπερβαίνουν το 1 Gbit/s σε αποστάσεις που ξεπερνούν τα 5 χιλιόμετρα.

Το UltraLink™-BX70 είναι ιδανικό για τη διασύνδεση επιχειρήσεων στο τελευταίο μίλι (last-mile B2B connectivity), για υπηρεσίες επέκτασης οπτικής ίνας (FTTx extension), για παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών σε συγκροτήματα κατοικιών (MDUs), για τη διασύνδεση κυβερνητικών κτηρίων και δημόσιων υπηρεσιών, εγκαταστάσεων και βιομηχανικών συγκροτημάτων, πανεπιστημιακών κτηρίων, καθώς και την υποστήριξη κίνησης (backhaul) από κάμερες ασφαλείας και σημεία πρόσβασης Wi-Fi.

Το UltraLink™-BX70 επιτυγχάνει συνολικές ταχύτητες έως 1,6 Gbit/s, ενώ προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα χαρακτηριστικών δικτύωσης επιπέδου Carrier Ethernet.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τεχνική πρόσβασης χρονικής πολυπλεξίας (TDD) , μία από τις τρεις διεθνώς γνωστές μεθόδους πρόσβασης στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, προσφέρει ευελιξία και αποτελεσματικότητα τόσο στις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω της δημιουργίας προφίλ δεδομένων συμμετρικής ή ασύμμετρης φύσης για εφαρμογές ευρυζωνικής πρόσβασης, όσο και στην υποστήριξη κίνησης (backhaul) καμερών ασφαλείας.

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: 

«Αναπτύξαμε το UltraLink™-BX70 έχοντας αναγνωρίσει την ανάγκη ύπαρξης ενός ραδιοσυστήματος το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες για ασύρματη διασύνδεση επιχειρήσεων, επιδεικνύοντας παράλληλα συγκρίσιμη απόδοση με τις λύσεις οπτικής ίνας αλλά με χαμηλότερο κόστος επένδυσης.

Πολλοί οργανισμοί με ιδιαίτερες απαιτήσεις για συνδεσιμότητα πολλών Gbit/s, συμπεριλαμβανομένων παρόχων δικτύου, ISPs, WISPs, πανεπιστημίων, εταιριών κοινής ωφελείας, επιχειρήσεων, πολεοδομικών υπηρεσιών, λιμενικών αρχών κλπ., μπορούν πλέον να ωφεληθούν πλήρως από τα πλούσια χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του ραδιοσυστήματος UltraLink™-BX70».

Διαφήμιση