Αρχική Ειδήσεις MILKO 3X3: έρχονται πολλά Σαββατοκύριακα γεμάτα μπάσκετ

MILKO 3X3: έρχονται πολλά Σαββατοκύριακα γεμάτα μπάσκετ

0
Διαφήμιση

Το MILKO 3X3 δίνει χρώμα στη ζωή εκατοντάδων παιδιών τα Σαββατοκύριακα, χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού με πολλά δώρα και εκπλήξεις! Πάνω από 1.400 παιδιά συμμετείχαν στις 6 διοργανώσεις κατά τα 3 τελευταία Σαββατοκύριακα.

Επειδή το Basket ποτέ δε σταματά, σας περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο (8/10-9/10) στη Θήβα, Αύλειος χώρος Δημοτικού Σταδίου Θήβας και στην Κατερίνη, Κεντρική Πλ. Κατερίνης (Πλ. Ελευθερίας). Το επόμενο Σαββατοκύριακο (15/10-16/10) το ραντεβού είναι στην Αργυρούπολη-Ελληνικό, Λεωφόρος Μαρίνου Γερουλάνου και στη Θεσσαλονίκη, Χώρος Δ.Ε.Θ. – Μεταξύ περιπτέρων 7 & 8.

MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Το μήνυμα του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από το μπάσκετ, έτσι τα MILKO Τουρνουά 3×3 ενθαρρύνουν τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, στο τέλος των τουρνουά το Νοέμβριο θα αναδειχτούν 10 τυχεροί, που θα λάβουν ως έπαθλα αξιολογήσεις από καταξιωμένο προπονητή για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και δωροεπιταγές αθλητικών ειδών.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο MILKO 3X3 και ηλεκτρονικά, κάνοντας κλικ εδώ: www.milko.gr

Διαφήμιση