Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Έργο ανακατασκευής της Παιδικής Χαράς στην Αγριά από τον Όμιλο Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Έργο ανακατασκευής της Παιδικής Χαράς στην Αγριά από τον Όμιλο Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

0
Διαφήμιση

Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς και η αναμόρφωση του χώρου με έμφαση σε θέματα ασφαλείας έγινε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου με την χορηγική υποστήριξη του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.

Ο Όμιλος Ηρακλής, συνεπής στη δέσμευσή του να συνεισφέρει με κάθε δυνατό τρόπο στις τοπικές κοινωνίες, συνέβαλε στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου που έχει ως στόχο τόσο την ψυχαγωγία των επισκεπτών της παιδικής χαράς, μικρών και μεγάλων, όσο και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Ο κ. Νίκος Μπόζος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε «Για όλους εμάς στον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, η Εταιρική Υπευθυνότητα και η Αειφόρος Ανάπτυξη αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μας. Σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική περίοδο για τη χώρα, εστιάζουμε σε πρωτοβουλίες και ενέργειες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε.

Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί συμβάλλουμε στην υλοποίηση ενός έργου που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα των παιδιών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υλοποίηση του έργου τηρήθηκαν αυστηρές προδιαγραφές ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων με την τοποθέτηση πιστοποιημένων παιχνιδιών και την περίφραξη με κάγκελο ασφαλείας από πιστοποιημένη εταιρεία.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here