Αρχική Ειδήσεις Βραβείο Guinness για τη μεγαλύτερη ελληνική σαλάτα – Με την υποστήριξη του...

Βραβείο Guinness για τη μεγαλύτερη ελληνική σαλάτα – Με την υποστήριξη του ΕΟΤ

0
Διαφήμιση
Το βραβείο Guinness απέσπασε η μεγαλύτερη ελληνική σαλάτα του κόσμου, η οποία ζύγιζε πάνω 20 τόνους και παρασκεύασαν περισσότεροι από 1.200 εθελοντές σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε ο Όμιλος Μουζενίδης, με χορηγία του ΕΟΤ, χθες Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Στρατιωτικών Ορχηστρών και της Γιορτής της πόλης της Μόσχας «Σπασσκάγια Μπάσνια», το οποίο διοργανώθηκε από τις 25 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου και στο οποίο έλαβε μέρος η μπάντα της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας συμμετείχε στο Φεστιβάλ με διαφημιστικό stand («Ελληνικό Σπίτι») και πλούσιο έντυπο υλικό, καθώς ο ΕΟΤ είχε εντάξει την εκδήλωση αυτή στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για το Έτος Ελλάδα-Ρωσία 2016. 
 
Μόσχα, Κόκκινη Πλατεία, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016: κατά τη διαδικασία παρασκευής της μεγαλύτερης ελληνικής σαλάτας στον κόσμο.
 
Εκ μέρους των διοργανωτών της εκδήλωσης, το βραβείο Guinness παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του Ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδης, ο οποίος στη συνέχεια το παρέδωσε στον Έλληνα πρέσβη στη ρωσική πρωτεύουσα κ. Ανδρέα Φρυγανά. Η ελληνική σαλάτα μοιράσθηκε, κατόπιν, στους συμμετέχοντες αλλά και στους επισκέπτες που είχαν κατακλύσει το χώρο της Κόκκινης Πλατείας.
 
Άποψη της Κόκκινης Πλατείας της Μόσχας, με το περίπτερο («Ελληνικό Σπίτι») του ΕΟΤ.
 
Σημειώνεται πως η επικοινωνιακή διάσταση της εκδήλωσης ήταν τεράστιας σημασίας, καθώς καλύφθηκε απ’ όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, τόσο με απευθείας συνδέσεις όσο και με εκτενή ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων. 
 
Ο πρέσβης της Ελλάδας στην Μόσχα κ. Ανδρέας Φρυγανάς παραλαμβάνει το βραβείο Guinness. Αριστερά του, ο προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου.
 
Πηγή: gnto.gov.gr

 

Διαφήμιση