Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Tο πρόγραμμα «Discover Vodafone» δίνει ευκαιρίες για καριέρα στους νέους

Tο πρόγραμμα «Discover Vodafone» δίνει ευκαιρίες για καριέρα στους νέους

0
Διαφήμιση

Η Vodafone μέσω του προγράμματος «Discover Vodafone», για έκτη συνεχή χρονιά προσφέρει σε απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών /Μεταπτυχιακών προγραμμάτων τη δυνατότητα για ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι εργασιακής εμπειρίας διάρκειας 24 μηνών, με σταθμούς διαφορετικά τμήματα της εταιρείας.

Στόχος του προγράμματος «Discover Vodafone» είναι να βοηθήσει τους νέους να συνδεθούν με την πραγματική αγορά εργασίας, δίνοντας τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ουσιαστική εργασιακή εμπειρία εργαζόμενοι στην Vodafone για δύο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν δεξιότητες και αποκτούν εμπειρία εργαζόμενοι σε διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπως Marketing, Τεχνολογίας Οικονομικών, Πωλήσεων κ.α εναλλάσσοντας ρόλους και έργα. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν και σε άλλες εταιρείες του Ομίλου εκτός Ελλάδας, μέσω του Προγράμματος Columbus.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Vodafone έχει υποδεχτεί συνολικά 61 απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών /Μεταπτυχιακών προγραμμάτων, από τους οποίους οι 44 έχουν ενταχθεί πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και εργάζονται έως σήμερα.

Για τη φετινή χρονιά, έχουν ήδη επιλεχθεί 5 απόφοιτοι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους στη Vodafone, και σύντομα η εταιρεία θα επιλέξει ακόμα 14 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους, στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr/discover

 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της καμπάνιας στα επισυναπτόμενα

Διαφήμιση