Αρχική Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Α.Π.Ε Στην Αθήνα στις 19/9 αντιπροσωπεία του συνδέσμου Πράσινης Ενέργειας του Ισραήλ

Στην Αθήνα στις 19/9 αντιπροσωπεία του συνδέσμου Πράσινης Ενέργειας του Ισραήλ

0
Διαφήμιση

Την Αθήνα θα επισκεφθεί στις  19 – 21 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Πράσινης Ενέργειας του Ισραήλ (Green Energy Association of Israel – GEA-IL), με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή και ιδρυτή της οργάνωσης Εϊτάν Παρνάς με σκοπό την προώθηση της συνεργασίας και των επιχειρηματικών συνεργειών μεταξύ Ισραήλ – Ελλάδας στους τομείς των βιώσιμων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Όπως ανακοινώθηκε, η επίσκεψη αποτελεί πρωτοβουλία της Πρεσβείας του Ισραήλ.

Η Ισραηλινή αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με Έλληνες αξιωματούχους καθώς και με εκπροσώπους οργανώσεων και εταιρειών που ασχολούνται με την πράσινη ενέργεια και την επιχειρηματικότητα. Συγκεκριμένα με: τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Μιχάλη Βερροιόπουλο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Enterprise Greece, κ. Βελισσάριο Δότση, καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), του Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ), του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτροπαραγωγών από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΕΣΗΑΠΕ), της Ένωσης Βιομηχάνων Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και των εταιρειών IBIDEN, Global Sοl, ΜΙΤΟΣ και PIERALISI.

O GEA-IL αποτελεί την κύρια οργάνωση προώθησης της πράσινης ενέργειας στο Ισραήλ, η οποία προάγει την ανανεώσιμη ηλεκτρική παραγωγή και την ενεργειακή αποδοτικότητα στην χώρα. Ο ιδρυτής του συνδέσμου είναι γνωστός υπέρμαχος των βιώσιμων πηγών ενέργειας στο Ισραήλ και παγκοσμίως.

Tον κ. Παρνάς θα συνοδεύουν ο Δρ. Ιλάν Σουλιμάν πρώην Αντιπρόεδρος της Ισραηλινής Αρχής Δημοσίων Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (Israeli Public Utilities Authority) και ιδρυτής της εταιρείας “Iscon E&R Ltd,” και ο κ. Μόζε Αβιχάη Πρόεδρος της “Energy Efficiency Company.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here