Αρχική Ειδήσεις Η Ελληνική γαστρονομία ταξιδεύει πλέον σε όλο τον κόσμο

Η Ελληνική γαστρονομία ταξιδεύει πλέον σε όλο τον κόσμο

0
Διαφήμιση

Η Ελλάδα απέκτησε φωνή στην παγκόσμια κοινότητα Αρχιμαγείρων με τη συμμετοχή του κ. Μίλτου Καρούμπα (Πρόεδρος της Ομοσπονδίας αλλά και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας) στις εκλογές ανάδειξης προέδρου στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων που έγιναν στην Θεσσαλονίκη 24-27 Σεπτεμβρίου 2016.

Στην διεθνή διοργάνωση “World Chefs Congress&EXPO” για πρώτη φορά συμμετείχε Έλληνας υποψήφιος ο κ Καρούμπας ο οποίος μάλιστα έλαβε τη δεύτερη θέση σε ψήφους.

Ο κ. Μίλτος Καρούμπας μετά την ολοκλήρωση της αρχαιρεσίας ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον ΕΟΤ που στήριξε οικονομικά και ηθικά την υποψηφιότητα του και όλους τους συνεργάτες του τονίζοντας ότι η Ελληνική γαστρονομία ταξιδεύει πλέον σε όλο τον κόσμο.

Ευχαριστήριο μήνυμα

«Αγαπημένοι μου φίλοι που στηρίξατε την προσπάθεια μου για να εκλεγώ Πρόεδρος της WORLDCHEFS και στείλατε την ευχή σας , σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου που μου επιτρέπει την αγάπη για την Ελληνική γαστρονομία να την κάνω απασχόληση. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Έλενα Ρέππα που οργάνωσε όλη την προεκλογική μου εκστρατεία με πολύ κούραση.

Ευχαριστώ τον ΕΟΤ , τους χορηγούς που στήριξαν τον αγώνα και όλους τους συναδέλφους που παρευρέθησαν στο συνέδριο.

Το όφελος για την ΕΛΛΑΔΑ είναι πολύ μεγάλο και η γαστρονομία της ταξιδεύει πλέον σε όλο τον κόσμο

Χάσαμε μία μάχη και κερδίσαμε φωνή για πρώτη φορά στην παγκόσμια κοινότητα ….από αύριο πάμε για νέες μάχες !!!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here