Αρχική Τεχνολογία Τα Virtual reality γυαλιά Jelly στα καταστήματα WIND

Τα Virtual reality γυαλιά Jelly στα καταστήματα WIND

0
Διαφήμιση

Η εικονική πραγματικότητα έφτασε στα καταστήματα WIND με την αποκλειστική διάθεση των VR γυαλιών Jelly, το απόλυτο καλοκαιρινό gadget, μόνο με 29,90 ευρώ!!

Με νέα βελτιωμένα υλικά κατασκευής, τα VR γυαλιά Jelly είναι εξαιρετικά ελαφριά και έχουν υψηλή αντοχή. Οι φακοί τους, από την Japan’s Musashispray technology, έχουν μέγεθος 42 mm για καλύτερη ποιότητα θέασης και διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα και aspherical σχεδιασμό ώστε να ταιριάζει σε όλους χωρίς παραμορφώσεις.

Χάρη στην τεχνολογία τους ο χρήστης δεν νιώθει οπτική κόπωση ακόμη και αν τα χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη ποιότητα θέασης και μεγαλύτερη απόλαυση. Ενώ οι χρήστες που έχουν μυωπία μπορούν να τα χρησιμοποιούν χωρίς να βγάλουν τα γυαλιά τους!

Ο κόσμος της εικονικής πραγματικότητας ανοίγει μπροστά στα μάτια του χρήστη των VR γυαλιών της Jelly, με μια απλή κίνηση. Το κινητό τηλέφωνο μπαίνει στην ειδική θήκη και ο χρήστης απολαμβάνει τις Virtual Reality εφαρμογές που έχει κατεβάσει από το Google Play Store ή το App store: τρισδιάστατα παιχνίδια, ταινίες που θα παρακολουθήσει σε οθόνη 65΄΄, εκπαιδευτικές εφαρμογές, κα.

Συμβατά με Android & iOs συσκευές 3.5’’ – 6’’, τα νέα VR γυαλιά Jelly που φέρνουν αποκλειστικά τα καταστήματα WIND στην αγορά, κάνουν την εικονική πραγματικότητα πιο προσιτή από ποτέ, χάρη στην εκπληκτική τιμή τους: μόνο 29,90 ευρώ!

Για όσους θέλουν να απολαύσουν ακόμα πιο έντονα την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, τα καταστήματα WIND διαθέτουν και τηλεχειριστήριο που συνδέεται μέσω Bluetooth, για χρήση σαν κονσόλα παιχνιδιών.

Διαφήμιση