Αρχική Ειδήσεις Βραβείο Καινοτομίας στη Βίλα Θάλαττα – Θάλαττα

Βραβείο Καινοτομίας στη Βίλα Θάλαττα – Θάλαττα

0
Διαφήμιση

Σάρωσε στα φετινά μεγάλα βραβεία Τουρισμού η μαγευτική βίλα Θάλαττα-Θάλαττα στην Κέα. Το εκπληκτικής ομορφιάς καταφύγιο πολιτισμού και ευεξίας που έχει κι άλλες φορές απασχολήσει τις στήλες μας , είναι τελικά ένας ονειρικός ξενώνας.

Πήρε ένα από τα πιο συναρπαστικά βραβεία – αυτό της καινοτομίας – και συμπλήρωσε έτσι η βίλα τα έπαθλα της με μια νέα κατάκτηση. Αυτό το βραβείο αφορά την καινοτόμο τουριστική παρέμβαση να φυτεύεται μια ελιά με κάθε άφιξη φιλοξενούμενου που θα μπορεί να παίρνει και το όνομα του ταξιδιώτη.

Ήδη στο αγρόκτημα πολλών στρεμμάτων στο μαγικό Κυκλαδονήσι έχει δημιουργηθεί ένας Ελαιώνας ενώ η θέα εκεί στην άκρη ενός γκρεμού της πανέμορφης Τζιας σου κόβει την ανάσα.

Η θριαμβευτική απονομή έγινε στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ την κριτική επιτροπή την σχημάτιζαν προσωπικότητες από το χώρο του Τουρισμού , μάνατζερ, Πανεπιστημιακοί κ.α.

Η σημαντική εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών , Τουρισμού και Ναυτιλίας και βραβεύτηκαν ξενοδοχειακές μονάδες , εκπρόσωποι του Τουρισμού, Πανεπιστημιακά ιδρύματα και ξεχωριστοί άνθρωποι από τη μεγάλη μας τουριστική βιομηχανία.

Πριν μηνών η βίλα Θάλαττα – Θάλαττα κατέκτησε κι ένα άλλο βραβείο με άξονα την έμπνευση των υπευθύνων της και την καινοτόμο σκέψη.

Ήταν η δημιουργία μιας πισίνας-βράχου στο χείλος του συναρπαστικού γκρεμού-στην καλντέρα της Κεας- όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει το μπάνιο του , τη δροσιά του νερού αντικρίζοντας από κάτω το θαύμα του απέραντου γαλάζιου.

Διαφήμιση