Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν το πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»

Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν το πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»

0
Διαφήμιση

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, επιβεβαιώνουν τον κοινωνικό τους ρόλο και στηρίζουν το πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αναλαμβάνουν ατελώς τη διανομή κατ’ οίκον 150.000 ενημερωτικών φυλλαδίων, με όλες τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες για τους δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», στους 30 Δήμους της χώρας στους οποίους θα εφαρμοστεί αρχικά το πρόγραμμα.

Επιπλέον, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, αναλαμβάνουν τον εφοδιασμό των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, στους επιλεχθέντες Δήμους, με ενημερωτικό υλικό σχετικό με το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» που υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αφορά στην εξασφάλιση ή συμπλήρωση εισοδήματος των νοικοκυριών που θα ενταχθούν σ’ αυτό, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Δήμους και στα ΚΕΠ.

Διαφήμιση