Αρχική Περιβάλλον Στο International Green Week συμμετέχει και η Ελλάδα

Στο International Green Week συμμετέχει και η Ελλάδα

0
Διαφήμιση

Ελληνική ομαδική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, International Green Week, που θα διεξαχθεί από 20 μέχρι 29 Ιανουαρίου 2017 στο Βερολίνο, διοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με την εταιρεία – μέλος του K.L.Ni. Promotion.

Εξάλλου, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο συνεχίζει τη συνεργασία με τον περυσινό διοργανωτή του ελληνικού περιπτέρου, την εταιρεία GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS, σε άλλες διεθνείς εκθέσεις, όπως στη Fruit Logistica του Βερολίνου, στην Anuga της Κολωνίας, καθώς και σε μια σειρά άλλων διεθνών εκθέσεων του Μονάχου και του Βερολίνου.

Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, που η Ελλάδα πρόκειται να εκπροσωπηθεί στην International Green Week, με τη συνδιοργάνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με την εταιρεία – μέλος του K.L.Ni. Promotion, μετά την περυσινή παρουσία τεσσάρων ελληνικών επιχειρήσεων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων και συγκεκριμένα τους: ΚRITINVEST, ORANGE VALLEYS, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, που παρουσίασαν με εξαιρετική επιτυχία τα τοπικά τους προϊόντα.

Ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές από άλλες χώρες, το ελληνικό ομαδικό περίπτερο ξεχώρισε, αφού εκτός από τις «κλασσικές» αξίες όπως ελαιόλαδο, φέτα, κρασί, βότανα, μέλι, χαλβά και παραδοσιακά εδέσματα παρουσιάστηκαν νέες προτάσεις, όπως φρέσκος χυμός και μαρμελάδες.

H έκθεση International Green Week του Βερολίνου λαμβάνει χώρα για περισσότερα από 90 χρόνια και αποτελεί τη σημαντικότερη πλατφόρμα με απευθείας πωλήσεις στον κόσμο, στους τομείς της γεωργίας, των τροφίμων και της κηπουρικής.

Με 1.660 εκθέτες από 70 χώρες, με την παρουσία 70 υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης απ’ όλο τον κόσμο και με εκθεσιακή επιφάνεια 130.000 τετραγωνικών μέτρων, η 81η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα σημείωσε το 2016 τη μεγαλύτερη επιτυχία, από την έναρξή της το 1926, μέχρι και σήμερα.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο ελληνικό ομαδικό περίπτερο, μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. 210 64 19 037 και στο τηλ. 210 68 40 475 (εταιρεία K.L.Ni. Promotion).

Διαφήμιση