Αρχική Ειδήσεις Νέα φωτογραφική έκθεση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Νέα φωτογραφική έκθεση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

0
Διαφήμιση

Προσκαλώντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό «διάλογο», ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας φιλοξενεί στους χώρους του, από 15 Ιουνίου έως 15 Οκτωβρίου 2016, την έκθεση φωτογραφίας.  

1%: Privilege in a Time of Global Inequality”

«1%: «Προνόμια» σε μια εποχή παγκόσμιας ανισότητας»

Ως μέρος του φετινού Athens Photo Festival, ενός από τα παλαιότερα φωτογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο, το οποίο έχει ως κεντρικό σημείο παρουσίασής του το Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση στο αεροδρόμιο επιχειρεί να προσεγγίσει την εκρηκτική αύξηση του χάσματος μεταξύ φτώχιας και πλούτου στον πλανήτη.

Μέσα από «ντοκουμενταρίστικα» στιγμιότυπα διάσημων φωτογράφων, η έκθεση απεικονίζει την αυξανόμενη ανισότητα μεταξύ εκ διαμέτρου αντίθετων συνθηκών ζωής η οποία έχει δημιουργήσει το φαινόμενο του «1%»: το πλουσιότερο ένα τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει σχεδόν το ήμισυ των συνολικών περιουσιακών στοιχείων.

Η έκθεση “1%: Privilege in a Time of Global Inequality”, βρίσκεται στο Επίπεδο Αφίξεων του αεροδρομίου (είσοδος 1/ Εκθεσιακός Χώρος «Τέχνη & Πολιτισμός»). Ο χώρος είναι προσβάσιμος για όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου και παραμένει ανοικτός καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here