Αρχική Ειδήσεις Electronic Dance Music στο τελευταίο live του CU ONSTAGE!

Electronic Dance Music στο τελευταίο live του CU ONSTAGE!

0
Διαφήμιση

Πάνω από 400 άτομα βρέθηκαν στο Electronic Dance Music Edition του CU ONSTAGE την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο Six d.o.g.s για το line up του tj | VeeKay που ψήφισε το κοινό, με headliners την ομάδα RunninSquad και after party DJ τον Skvll.

Οι θεματικές μουσικές επιλογές της 2ης season του εναλλακτικού μουσικού διαγωνισμού που δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να ανέβουν στη σκηνή και να δείξουν live τη δουλειά και το ταλέντο τους σε δημοφιλή μουσικά venues συνεχίζουν να επιβεβαιώνονται, αφού η συμμετοχή του κοινού τόσο στην ψηφοφορία, όσο και στα live, παραμένει σταθερά πολύ υψηλή.

Ο νικητής του CU ONSTAGE EDM Edition που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού και να το παρασύρει στους μουσικούς ρυθμούς του από τη σκηνή του Six d.o.g.s. είναι ένας αυτοδίδακτος drummer με πολλές μουσικές επιρροές, που σπουδάζει Εφαρμοσμένα Μαθηματικά.

Ο tj | VeeKay ολοκληρώνοντας το live του δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία του CU OnStage κυρίως για την ευκαιρία που του έδωσε να προβάλει τη μουσική του σε ένα ευρύτερο, ιδιαίτερα ενημερωμένο, κοινό.

Μετά και το live του EDM Edition, έχει πλέον ξεκινήσει και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για ένα από τα πιο πετυχημένα φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής & τέχνης στην Ελλάδας, αλλά και παγκοσμίως.

Το CU υποστηρίζει για 3η χρονιά το Reworks Festival που πραγματοποιείται 14-18 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους συμμετέχοντες του CU ONSTAGE να βρεθούν ONSTAGE δίπλα σε καλλιτέχνες με διεθνή αναγνώριση.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό #CU_ONSTAGE, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των lives, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο ανανεωμένο www.cuonstage.gr

Διαφήμιση