Αρχική Ειδήσεις Διάκριση Gold Award έλαβε η Zelitron, θυγατρική της Vodafone Ελλάδος

Διάκριση Gold Award έλαβε η Zelitron, θυγατρική της Vodafone Ελλάδος

0
Διαφήμιση

H Vodafone Ελλάδος ανακοινώνει ότι η θυγατρική της, Zelitron, η οποία ειδικεύεται στο διαδίκτυο των πραγμάτων (Internet of Things) και παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες σε όλο τον όμιλο της Vodafone διεθνώς, έλαβε την διάκριση Gold Award στην κατηγορία Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος/Υπηρεσίας για το Zelitron Mobile Asset Tracking, στην τελετή απονομής των βραβείων BITE Awards.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η Zelitron βραβεύεται στα Bite Awards. Η εταιρία αποτελεί έναν σημαντικό φορέα έρευνας και ανάπτυξης εφαρμογών και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για το Internet of Things του ομίλου Vodafone.

Η Zelitron έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος partner της Vodafone στις επικοινωνίες μεταξύ μηχανών από διεθνείς αναλυτές, όπως η Analysis Mason και η Strategy Analytics.

Η Vodafone, μέσω της Zelitron, έχει αναπτύξει και παρέχει προς τις επιχειρήσεις υπηρεσίες και «έξυπνες» εφαρμογές ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (M2M), που επιτρέπουν τη μείωση του λειτουργικού τους κόστους και την ενίσχυση της παραγωγικότητάς τους, θεωρείται δε παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (Machine-to-Machine – M2M), έχοντας λάβει σειρά διακρίσεων.

Ειδικότερα, παρέχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, που περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη υπηρεσία Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων (Vodafone M2M Fleet Control), την καινοτόμο υπηρεσία διαχείρισης και ελέγχου λειτουργίας ψυγείων (Vodafone M2M cooler Control) την καινοτόμο υπηρεσία τηλεμέτρησης και ενημέρωσης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου (Vodafone M2M Energy Control),

την Τηλεμέτρηση και Εποπτεία Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων, καθώς και την υπηρεσία τηλεμέτρησης ελέγχου και διαχείρισης κινητών και σταθερών περιουσιακών στοιχείων (Vodafone M2M Asset Control).

Οι εφαρμογές M2M της Vodafone περιλαμβάνουν όλες τις αναγκαίες υποδομές, οι οποίες μέσω του ασύρματου δικτύου μετάδοσης δεδομένων της Vodafone στέλνουν τα δεδομένα σε μια κεντρική πλατφόρμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here