Αρχική Ειδήσεις ΑΥΡΑ: Το νέο αναζωογονητικό ΑΥΡΑ Challenge!

ΑΥΡΑ: Το νέο αναζωογονητικό ΑΥΡΑ Challenge!

0
Διαφήμιση

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός υποστηρικτής της ευεξίας και της καλής φυσικής και πνευματικής κατάστασης, παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα www.avrachallenge.gr, με στόχο να μας εμπνεύσει όλους μέσα από μικρές ή και μεγάλες προσωπικές προκλήσεις, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.

Στο www.avrachallenge.gr, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μοιράζεται κάθε εβδομάδα, χρήσιμες και ενδιαφέρουσες συμβουλές, καθώς και ιδέες για άσκηση, διατροφή και ψυχική ευεξία, που στοχεύουν στη βελτίωση του σώματος, του πνεύματος και της διάθεσης.

Επιπλέον, μέσα από την πλατφόρμα προτείνονται ενδιαφέρουσες δρομικές και ποδηλατικές δράσεις ανά την Ελλάδα, που υποστηρίζονται από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, και ενισχύουν την καλή διάθεση και φυσική κατάσταση, μέσα από διαδρομές στην πόλη αλλά και στη φύση.

Ακόμη, μέσα από την Facebook εφαρμογή AVRA Challenge, μπορεί κάθε χρήστης να μοιραστεί συμβουλές ευεξίας και θετικές σκέψεις με τους φίλους του, αλλά και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος Ιουλίου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Διαφήμιση