Αρχική Ειδήσεις WIND Running Team: Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 34ο Μαραθώνιο Αθηνών

WIND Running Team: Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 34ο Μαραθώνιο Αθηνών

0

Μπορεί οι θέσεις για τα 10χλμ και 5χλμ του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2016 να έχουν κλείσει εδώ και καιρό, μέσα από την επίσημη διοργάνωση ΣΕΓΑΣ, η WIND όμως εξασφάλισε έναν αριθμό συμμετοχών και προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές της Κινητής, Σταθερής, Internet, τη δυνατότητα να τρέξουν με την ομάδα της WIND Running Team σε όποιον αγώνα επιθυμούν.

Η συμμετοχή στην WIND Running Team, την ομάδα που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες, φίλους της εταιρίας αλλά και διακεκριμένους αθλητές, είναι Δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/horigies/athlitismos/marathonios/marathonios-athinas-2016.

Στη συνέχεια θα λάβουν τηλεφωνική επιβεβαίωση και κατόπιν email για την κατοχύρωση της συμμετοχής τους. Το πακέτο συμμετοχής, Bib Number και συλλεκτικό Τεχνικό T-shirt, το παραλαμβάνουν 10-12 Νοεμβρίου 2016 από το περίπτερο της WIND Running Team στην Marathon Expo – Κλειστό γήπεδο ΤaeKwonDo, Π. Φάληρο.

Η ομάδα της WIND ετοιμάζετε να λάβει μέρος για 6η χρονιά στη διοργάνωση που φέτος συμπληρώνει 120 χρόνια, στηρίζοντας παράλληλα το έργο δύο φορέων κοινωνικής αλληλεγγύης οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε WIND Running Team τηλ. 2114114764 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00 ή επισκεφθείτε τη σελίδα της ομάδας στο Facebook: www.facebook.com/windrunningteam

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here