Αρχική Ειδήσεις Στηρίζει την υποψηφιότητα Μίλτου Καρούμπα η ΓΣΕΒΕΕ

Στηρίζει την υποψηφιότητα Μίλτου Καρούμπα η ΓΣΕΒΕΕ

0
Διαφήμιση

«Ελληνικό χρώμα έχουν οι εκλογές για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS» σημειώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, με αφορμή την υποψηφιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδας Μίλτου Καρούμπα, για τη συγκεκριμένη θέση.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του έγινε σήμερα, παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά, ο οποίος τόνισε ότι: 

«η ΓΣΕΒΕΕ, όπως και η ΠΟΕΣΕ, στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Καρούμπα, η εκλογή του οποίου στην προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS, αποκτά εθνική σημασία και αυτό, διότι θα δώσει νέα δυναμική προώθηση στην ελληνική γαστρονομία,

θα βοηθήσει τα ελληνικά προϊόντα και τις εξαγωγές αυτών, θα ενισχύσει το ελληνικό τουριστικό προϊόν, θα συμβάλει καθοριστικά στη συμμετοχή των ελληνικών προϊόντων στη διεθνή συνταγογραφία, ενώ, παράλληλα, θα δώσει τη δυνατότητα γνωριμιών με chef και εταιρείες από όλο τον κόσμο».

Οι εκλογές για την Προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS θα γίνουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων στη Θεσσαλονίκη, στις 24 με 27 Σεπτεμβρίου 2016 και υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 2000 αρχιμάγειρες και αρχιζαχαροπλάστες από 106 χώρες.

Διαφήμιση