Αρχική Τουρισμός Η ναυαρχίδα της Hellenic Seaways επιστρέφει πλήρως ανακαινισμένο

Η ναυαρχίδα της Hellenic Seaways επιστρέφει πλήρως ανακαινισμένο

0

Το Highspeed 7, το πιο γρήγορο επιβατηγό οχηματαγωγό στην Ευρώπη, με ταχύτητα μέχρι 42 κόμβους, επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά μετά από εννέα μήνες και θα εκτελεί το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίος –Πάρος – Μύκονος μετά την πλήρη ανακατασκευή του.

Οι εργασίες μετασκευής και αναβάθμισης του Highspeed 7 έγιναν στα Ναυπηγεία Fincantieri S.p.A. στην Τεργέστη της Ιταλίας, μετά από διεθνή διαγωνισμό, και περιλαμβάνουν πλήρη ανακατασκευή της γέφυρας, αναβάθμιση των συστημάτων ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρη αντικατάσταση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Παράλληλα, προστέθηκε ένα ακόμα επίπεδο θέσεων αεροπορικού τύπου και 2 ακόμα πολυτελή μπαρ, ενώ διαμορφώθηκε εξωτερικός χώρος για τους επιβάτες με προστασία από τον αέρα. Εκτός από το ταχύτερο, το Highspeed 7 είναι και το πολυτελέστερο επιβατηγό / οχηματαγωγό στην ελληνική ακτοπλοΐα σήμερα.

To Highspeed 7 θα ξεκινήσει την Τρίτη 14/6 στις 13:50 από τη Μύκονο με προορισμό Πάρο – Ίο – Σαντορίνη – Ηράκλειο, όπου και θα εκτελεί τα δρομολόγιά του μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2016.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος πλοίου: Ταχύπλοο Επιβατηγό Οχηματαγωγό τύπου Καταμαράν.

Έτος ναυπήγησης: 2005 – Μετασκευή 2016

Χώρα ναυπήγησης: Αυστραλία / Ιταλία

Μήκος:85 μ.

Πλάτος: 21,2 μ.

Ταχύτητα: 42

Μηχανές: 4X7200 KW/ Caterpillar

Επιβάτες: 1160

Οχήματα: 105

Πλήρωμα: 26

Πηγή: typospeiraiws

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here