Αρχική Ειδήσεις Global Start-up Sport Innovation Competition 2016

Global Start-up Sport Innovation Competition 2016

0
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών διοργανώνει στην Πάτρα τον τελικό του διαγωνισμού Global Sport Innovation Competition 2016 για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια σε συνεργασία με το Hype Foundation του Ισραήλ.

Από τους 10 φιναλίστ θα αναδειχθεί 1 νικητής ο οποίος θα διαγωνιστεί στον τελικό στο Ρίο της Βραζιλίας κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτο Χημικής Μηχανικής στις 16:00.

Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας Σοφία Μπεκατώρου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 στηρίζει το διαγωνισμό και την πρωτοβούλια του Επιστημονικού Πάρκου δηλώντας:

“Η πρωτοβουλία του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών κι ο διαγωνισμός δίνουν ώθηση κι ανάπτυξη τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε διεθνές και προβολή της Ελλάδας και των ικανοτήτων των νέων ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τεχνολογία και η καινοτομία στον αθλητισμό είναι το μέλλον και για μας τους αθλητές και για την ανάπτυξη της οικονομίας.’’

Ο διαγωνισμός και η απονομή τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και του Ελληνο-Ισραηλινού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

 Υποστηρικτές του διαγωνισμού είναι ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), τη Velti, τη Microsoft, τους Google Developers, την Ekinisi AE, τη Praxi και την one9six

Διαφήμιση