Αρχική Ειδήσεις Ενθουσιώδης συμμετοχή φοιτητών στην ημερίδα Business Days της iSquare

Ενθουσιώδης συμμετοχή φοιτητών στην ημερίδα Business Days της iSquare

0
Διαφήμιση

Στα κεντρικά γραφεία της iSquare, σε μια κατάμεστη αίθουσα με τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων να παραμένει αμείωτο, πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη Τελειόφοιτων και Αποφοίτων Πολυτεχνικών και Οικονομικών Πανεπιστημίων, στο πλαίσιο του θεσμού Business Days του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, με στόχο τη δημιουργία γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ της πανεπιστημιακής κοινότητας των φοιτητών και του κόσμου των επιχειρήσεων.

Η iSquare υποδέχθηκε τους φοιτητές με ένα θερμό καλωσόρισμα και πέρασε μαζί τους μία ημέρα γεμάτη με καινοτόμες ιδέες, επαναστατικά προϊόντα και διαδραστικές εμπειρίες. Η ξενάγησή τους στον μαγικό κόσμο της Apple έδωσε μια πλήρη εικόνα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, της φιλοσοφίας, του εργασιακού περιβάλλοντος καθώς και της διαδικασίας επιλογής στελεχών μέσα από “role playing” του τμήματος HR της iSquare.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι νέες τάσεις της αγοράς και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες μέσα στην ελληνική οικονομία, που αλλάζει δραστικά τα επόμενα χρόνια. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες γνώρισαν από κοντά την πρωτοβουλία του Oμίλου Quest, την IQbility, η οποία μετατρέπει το όνειρο σε επιχειρηματική πραγματικότητα, με εφόδια, υποδομές, κεφάλαιο, καθοδήγηση και με την πολύχρονη εμπειρία ενός από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς ομίλους στην Ελλάδα.

Διαφήμιση