Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Δωρεά της Forthnet στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη διάσωση...

Δωρεά της Forthnet στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη διάσωση νεογνών!

0

H Forthnet, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με επίκεντρο τη στήριξη παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, έθεσε στη διάθεση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μία υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών και έναν ειδικευμένο διασώστη.

Η Forthnet, διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η στήριξη αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκε μέσω της κινητοποίησης των ίδιων των συνδρομητών της εταιρείας.

Έτσι, με αφετηρία την 11η Νοεμβρίου 2015, με κάθε ενεργοποίηση Forthnet ή Nova e-bill από τους συνδρομητές της, η Forthnet προσέφερε 1 ευρώ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η ανταπόκριση των συνδρομητών της εταιρείας ήταν άμεση και αποτελεσματική.

Μέσα σε έξι μήνες οι εγγραφές των συνδρομητών Forthnet & Nova στην υπηρεσία e-bill έφτασαν τις 70.000 και αυτόματα μετατράπηκαν σε 70.000 ευρώ.

Ο Corporate Communication Director της Forthnet, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, μαζί με άλλα στελέχη της εταιρείας, βρέθηκε στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια και παρέδωσε στον κ. Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Οργανισμού, τη θερμοκοιτίδα για να εγκατασταθεί εντός κινητής μονάδας εντατικής θεραπείας νεογνών, καλύπτοντας παράλληλα τόσο το κόστος λειτουργίας της, όσο και το κόστος εργασίας ενός ειδικευμένου διασώστη.

Ο κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, Corporate Communication Director της Forthnet, δήλωσε σχετικά: «Με την ενέργεια αυτή στηρίζουμε το δύσκολο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ό,τι αφορά στη διάσωση παιδιών που η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Για τη Forthnet, η υπεύθυνη συμμετοχή στην ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας είναι αναπόσπαστο στοιχείο της προσωπικότητας της εταιρείας, που συμβαδίζει με την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η στήριξη των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας στον πυλώνα δράσεων κοινωνικής συνεισφοράς σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού της χώρας μας και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον».

Από την πλευρά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ., δήλωσε: «Η Forthnet αποτελεί έναν διαχρονικό υποστηρικτή του Οργανισμού μας, παρέχοντας δωρεάν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της.

Η συγκεκριμένη ενέργεια προχωρά ένα βήμα παραπέρα, παρέχοντας άμεση και ουσιαστική υποστήριξη στα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στη χώρα μας με τη διάθεση μιας υπερσύγχρονης θερμοκοιτίδας για νεογνά. Θα ήθελα δε να τονίσω ότι η ανάγκη λειτουργίας τέτοιων θερμοκοιτίδων στην Ελλάδα είναι τεράστια, γεγονός που καθιστά πραγματικά πολύτιμη την ενέργεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδρομητές Forthnet & Nova, που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας και φυσικά στην εξαιρετική ομάδα που με έμπνευση και σεβασμό υλοποίησε την ενέργεια».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here