Αρχική Ειδήσεις Τη συλλογή High Jewellery με βιώσιμα σμαράγδια παρουσιάζει η Chopard

Τη συλλογή High Jewellery με βιώσιμα σμαράγδια παρουσιάζει η Chopard

0
Διαφήμιση

Τη νέα της συλλογή με κομμάτια που είναι κατασκευασμένα με όλους τους κανόνες ηθικής θα παρουσιάσει η Chopard, Επίσημος Χορηγός του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών από το 1998, στις 14 Μαΐου.

Ο Οίκος πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών, θα ανακοινώσει ένα νέο ορόσημο στο πρόγραμμά του Journey to Sustainable Luxury στη διάρκεια του  φεστιβάλ.

Επίσης, θα λανσάρει επίσημα την νέα του συνεργασία με την Gemfields, τον μεγαλύτερο προμηθευτή στον κόσμο πολύτιμων χρωματιστών λίθων προερχομένων από υπεύθυνες πηγές, στη διάρκεια κλειστού γεύματος με οικοδεσπότες την Caroline Scheufele καί τον  Colin &  την Livia Firth. 

Με την ευκαιρία αυτή, η  Chopard θα αποκαλύψει και τη νέα συλλογή κάψουλα με Green Carpet High Jewellery δημιουργίες μέσα στη συλλογή της  Red Carpet Collection,  παρουσιάζοντας τα απίστευτα σμαράγδια της Gemfields.

Τα νέα κομμάτια που είναι κατασκευασμένα με όλους τούς κανόνες της ηθικής θα πρωτολανσαρισθούν από μία ηθοποιό που έχει τιμηθεί με Όσκαρ, την Βραδιά Έναρξης του Φεστιβάλ.

Η Chopard θα δουλέψει με την Gemfields για να καθορίσουν ένα πρόγραμμα για νέα παγκόσμια πρότυπα  για  τις χρωματιστές πέτρες.

Διαφήμιση