Αρχική Ειδήσεις Παγκόσμια Ημέρα της Χελώνας στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών

Παγκόσμια Ημέρα της Χελώνας στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών

0

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Χελώνας (23 Μαΐου) μια όμορφη γιορτή στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών.

Πρόκειται για μια εκδήλωση-θεσμό, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων με ποικιλία δραστηριοτήτων, στην οποία συμμετέχουν όλοι!!

Κάθε χρόνο η προσέλευση των παιδιών και των γονιών τους είναι εντυπωσιακή και η θέληση να μάθουν και να βοηθήσουν τις απειλούμενες χελώνες συγκινητική.

Αξίζει να δει κανείς από κοντά την σημαντική αυτή για εμάς εκδήλωση καθώς σε μία χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα από το παιχνίδι, τις κατασκευές και την ψυχαγωγία δίνονται στα παιδιά ερεθίσματα για περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.

Οι Εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ θα υποδέχονται ελεύθερα όλους τους φίλους της φύσης από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι με συνεχόμενο πρόγραμμα.

Το Κέντρο Διάσωσης βρίσκεται επάνω στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας, στην στάση ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο». Το «εισιτήριο» που ζητάμε από όλους είναι Πλαστικά Καπάκια για να ενισχύσουμε την προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων!

Για πληροφορίες επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 210 8982600 και 210 5231342.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here