Αρχική Ειδήσεις Νέες προσφορές σύνδεσης από την ΕΠΑ Αττικής

Νέες προσφορές σύνδεσης από την ΕΠΑ Αττικής

0

Προσφορές για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου από αύριο 12 Μαΐου μέχρι και 8 Ιουλίου 2016 ανακοίνωσε η ΕΠΑ Αττικής.

Μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται και επισήμως προ των πυλών, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι αυτή η εποχή είναι η καταλληλότερη για να προχωρήσετε σε μία έξυπνη κίνηση που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας: Να συνδεθείτε με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που έχουν επιλέξει να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου της ΕΠΑ Αττικής έχουν ουσιαστικά ανοίξει την πόρτα του σπιτιού τους στην οικονομία, την άνεση και την ευκολία που τους προσφέρει η αποδοτικότερη μορφή ενέργειας.

Έτσι, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση του κόστους εσωτερικής εγκατάστασης για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, ανεξαρτήτως ισχύος.

Το ποσό χρηματοδότησης μπορεί να ανέρθει μέχρι το ποσό των €12.300 για κεντρικές θερμάνσεις, ενώ ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η περίοδος που προβλέπει το πρόγραμμα για την αποπληρωμή του χρηματοδοτούμενου ποσού, που είναι 2 ή 3 έτη ανάλογα την περίπτωση.

Ωστόσο, οι κινήσεις της ΕΠΑ Αττικής για τη στήριξη των καταναλωτών δεν σταματούν εδώ: Η εταιρεία προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες πελατών λιανικής, οικιακών ή επαγγελματιών, σημαντικές/ γενναιόδωρες εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου που φτάνουν μέχρι το 100%.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here