Αρχική Ειδήσεις Μουσικό «κέρασμα» στον σιδηροδρομικό σταθμό του Διακοπτού

Μουσικό «κέρασμα» στον σιδηροδρομικό σταθμό του Διακοπτού

0

Συνεχίζεται αυτό το Σάββατο στο Διακοπτό, η σειρά εκδηλώσεων υπό τον γενικό τίτλο “Εν Συρμώ-Γιορτές Οδοντωτού” που διοργανώνονται για πρώτη φορά φέτος το Μάιο σε Διακοπτό και Καλάβρυτα, με αφορμή τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής.

Στόχος είναι, ο κατ’εξοχήν ανοιξιάτικος μήνας του έτους να αφιερώνεται κάθε χρόνο στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο που διασχίζει το μαγευτικό φαράγγι του Βουραϊκού.

Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τη γιορτή έναρξης στον σταθμό των Καλαβρύτων και με την 36η κατάβαση του Φαραγγιού του Βουραϊκού.

Το επόμενο ραντεβού έχει δοθεί στο Διακοπτό, το Σάββατο 14 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στον Σταθμό του Οδοντωτού όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ο Οδοντωτός Διακοπτού-Καλαβρύτων ως μέσο της Τοπικής Ανάπτυξης, του Τουρισμού και του Πολιτισμού».

Θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο, στις 9 μ.μ., συναυλία του συγκροτήματος “Passepartout” με συλλογή τραγουδιών για τα τραίνα, σε μια ωραία γιορτή με προσκεκλημένους όλους τους φίλους του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here