Αρχική Ειδήσεις Ετήσια Συνάντηση για την Αειφόρο Διαχείριση Υδάτινων Πόρων

Ετήσια Συνάντηση για την Αειφόρο Διαχείριση Υδάτινων Πόρων

0

Το 3rd Water Conference (www.waterconference.gr) πραγματοποιείται την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

To συνέδριο διοργανώνει το Plant Management της Boussias Communications, με στόχο να αναδείξει ότι σήμερα η βιώσιμη διαχείριση του νερού στη βιομηχανία και τις πόλεις αποτελεί πρόκληση τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και οικονομικό-κοινωνικό επίπεδο, με δεδομένες και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Η 3η διοργάνωση επικεντρώνεται στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις τρέχουσες τάσεις στη διαχείριση του πόσιμου νερού, την επεξεργασία αστικών και βιομηχανικών λυμάτων, καθώς και στις τεχνικές πτυχές για την αποδοτική αξιοποίησή του.

Ανάμεσα στους σημαντικούς ομιλητές του συνεδρίου βρίσκονται και οι Ram Aviram, Ambassador (Ret), Founder, BIT-Consultancy και Amir Peleg, Chairman, Smart Water Networks Forum (SWAN), για να μοιραστούν με το κοινό τη σημαντική διεθνή εμπειρία τους στην αποτελεσματική διαχείριση υδατικών πόρων.

Ακόμη, την τεχνογνωσία τους και καλές πρακτικές αξιοποίησης τεχνολογικών λύσεων και καινοτομιών διαχείρισης πρόκειται να μεταφέρουν experts του θέματος, που προέρχονται από το χώρο της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων, αλλά και εκπρόσωποι ΟΤΑ που έχουν υλοποιήσει ήδη σημαντικό έργο.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Υδατικού Συνδέσμου, του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών ΥΗ Έργων και του Global Water Partnership Mediterranean, ενώ σύγχρονες λύσεις έρχονται από επιχειρήσεις του κλάδου όπως οι Olympios, Sychem, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, AKATT, OTS κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here