Αρχική Ειδήσεις Έκθεση φωτογραφίας του Bhaskar Das στη Blank Wall Gallery

Έκθεση φωτογραφίας του Bhaskar Das στη Blank Wall Gallery

0

Ο Δόκτωρ Bhaskar Das, που ζει και εργάζεται στην Ινδία θα παρουσιάσει φωτογραφίες του στη Blank Wall Gallery, σε μία ατομική έκθεση, που θα διαρκέσει από το Σάββατο 28 Μαΐου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Σε αυτή του την έκθεση στην Ελλάδα, ο Δόκτωρ Bhaskar Das, παρουσιάζει φωτογραφίες τραβηγμένες στην Ινδία, οι οποίες είναι αντιπροσωπευτικές της χώρας στην οποία έχει γεννηθεί και ζει και επέλεξε να τις παρουσιάσει στην Ελλάδα μια και οι δύο χώρες έχουν πολιτισμούς, ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά που χάνονται στα βάθη των αιώνων.

Μία τόσο μεγάλη χώρα και με τέτοια παράδοση, όπως είναι η Ινδία, πιο κατάλληλος για να την παρουσιάσει είναι κάποιος που ζει εκεί και την ξέρει καλά σε όλο της το μεγαλείο. Και ο Δόκτωρ Das αποδεικνύει ότι όχι μόνο την ξέρει αλλά και την αγαπάει. Μας παρουσιάζει την Ινδία αλλά και τη δουλειά του ως εξής:

«Για χιλιάδες χρόνια η Ινδία υπήρξε το λίκνο αμέτρητων θρησκειών, πολιτισμών, γλωσσών και επαγγελμάτων. Είναι μία χώρα με μοναδικά σε ομορφιά τοπία και ανθρώπους. Όταν φωτογραφίζεις ακόμα και με τα μάτια σου κλειστά είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθείς με εξαιρετικά πλάνα για τα οποία θα αισθάνεσαι υπερήφανος.

Αυτό το ταξίδι μου θέλω να μοιραστώ μαζί σας και ελπίζω ότι θα καταφέρω να μεταφέρω το άρωμα της χώρας μου, της Ινδίας που γνώρισε την αθωότητα και την ανεμελιά της παιδικότητας το πάθος και την εγκατάλειψη της νιότης και τη σοφία της ωριμότητας που έρχεται μετά από μία μακροχρόνια εμπειρία πόνου και ευχαρίστησης.»

Είσοδος ελεύθερη

Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη: 18:30 – 21:00

Παρασκευή: 10:00 – 14:00

Σάββατο, Κυριακή: 19:00 – 21:30

Τρίτη: Κλειστά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here