Αρχική Ειδήσεις Χρυσή διάκριση για τη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT

Χρυσή διάκριση για τη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT

0

Χρυσή διάκριση κατέκτησε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, στα φετινά Sales Excellence Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Μαρτίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής, για την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας της.

Συγκεκριμένα η εταιρεία τιμήθηκε με Gold award στην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών», που πέτυχε κατά τη διάρκεια του 2015, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τον προσανατολισμό της στις αγορές του εξωτερικού όπου αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παίκτες.  

Από την πλευρά της SUNLIGHT το βραβείο παρέλαβε ο Στέφανος Λατίνος, ενώ στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου.

Το 2015 αποτέλεσε ένα δυναμικό έτος για τη Sunlight. H δραστηριότητα της εταιρείας σε 100 αγορές του κόσμου και η συνεργασία με 500 διεθνείς πελάτες δημιουργεί αξία τόσο για το οικοσύστημα της εταιρείας, όσο και για τη χώρα»

Τα Sales Excellence, απονεμήθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας σε συνεργασία με τη Boussias Communications και στόχο έχουν την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

 

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here