Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για παιδιά από Vodafone

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για παιδιά από Vodafone

0
Διαφήμιση

H Vodafone σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, ενισχύει το Δίκτυο Στήριξης που έχει δημιουργήσει για παιδιά που έχουν ανάγκη και κινητοποιεί εργαζόμενους, πελάτες και συνεργάτες της, να συμμετέχουν.

Η Vodafone καλεί όλους τους πελάτες της να στηρίξουν το έργο των Γιατρών του Κόσμου για την ανακούφιση των παιδιών προσφύγων που φτάνουν στην Ελλάδα και των οικογενειών τους. H στήριξη αφορά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα φάρμακων, τροφίμων και ειδών προσωπικής φροντίδας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

H συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά, εκτός Κυριακής, στα εξής σημεία:

• The Mall Athens, Aνδρέα Παπανδρέου 35, 15122 Μαρούσι, Αθήνα

• Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Θεσσαλονίκη

Σύντομα θα ανακοινωθούν και περισσότερα σημεία συλλογής, ώστε να καλυφθούν ακόμα περισσότερες περιοχές της Αττικής. Παράλληλα, στη δράση συμμετέχουν και εργαζόμενοι της εταιρείας, είτε με τη συνεισφορά τους σε είδη, είτε με την εθελοντική τους εργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης. Για περισσότερες πληροφορίες για τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλέγονται, καθώς και τα σημεία, επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/portal/support-network.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Vodafone Ελλάδας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Vodafone, ενισχύουν το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ (UNHCR) και των Γιατρών του Κόσμου για την ανακούφιση των προσφύγων, μέσω τηλεπικοινωνιακών υποδομών. Πρόκειται για μία δράση που εντάσσεται στο Δίκτυο Κοινωνικής Στήριξης, που έχει δημιουργήσει η Vodafone τα τελευταία 23 χρόνια στην Ελλάδα, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς, συνεισφέροντας σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

 

Διαφήμιση