Αρχική Καταστροφές Παρέμβαση για αποτροπή θαλάσσιας ρύπανσης στον Πειραιά

Παρέμβαση για αποτροπή θαλάσσιας ρύπανσης στον Πειραιά

0

Ο ανάδοχος των υπηρεσιών Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος για τον καθαρισμό των θαλάσσιων και παράκτιων χώρων αρμοδιότητας του Ο.Λ.Π. Α.Ε.,  διέθεσε εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό και για την αποφυγή και περιορισμό ενδεχόμενη ρύπανσης από το μισοβυθισμένο πλοίο «Παναγιά Τήνου» στην προβλήτα Ε4 του Πειραιά.

Όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία, άμεσα ανέπτυξε πλωτό φράγμα πέριξ του πλοίου «Παναγιά Τήνου» για την αποφυγή ρύπανσης της θαλάσσιας επιφάνειας από πετρελαιοειδή και λοιπές ρυπογόνες ουσίες με ταχύπλοα σκάφη, ενώ διαθέτει σε ετοιμότητα στην περιοχή προσωπικό και ένα ειδικό αντιρρυπαντικό σκάφος τύπου ΑΚΤΕΑ το οποίο σε περίπτωση διαρροής πετρελαιοειδών μπορεί να τα συλλέξει από την επιφάνεια της θάλασσας διαχωρίζοντας από τα λοιπά στερεά επιπλέοντα υλικά.  

Η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε. λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας στην αντιμετώπιση Θαλασσίων ρυπάνσεων και της υπευθυνότητας του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού της, αναλαμβάνει πάντα άμεσα και υπεύθυνα κάθε περιστατικό προσφέροντας τις υπηρεσίες της με απόλυτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here